Vollenbroek
Vollenbroek

Waardebepaling

Wilt u uw huis verkopen? Of bent u om een andere reden geïnteresseerd in de actuele waarde van uw woning? Nodig ons dan eens uit voor een vrijblijvende waardebepaling.

Contact opnemen

Onze waardebepaling geeft u een realistisch beeld van uw woning

Een waardebepaling is een belangrijke stap bij het aan- of verkopen van een woning. Bij Vollenbroek helpen wij u graag om de waarde van uw woning te bepalen op een nauwkeurige en betrouwbare manier. Onze ervaren makelaars maken gebruik van de nieuwste technieken en hun kennis van de lokale vastgoedmarkt om tot een realistische waardebepaling te komen. Dit geeft u een goed inzicht in de waarde van uw woning en helpt u bij het maken van de beste beslissingen.

KORT SAMENGEVAT

Wat krijgt u voor een waardebepaling bij ons?

Vollenbroek

Een waardebepaling van uw woning bij Vollenbroek Makelaars biedt u tal van voordelen. Niet alleen krijgt u een realistische inschatting van de waarde van uw woning, maar ook inzicht in de vraag naar uw type woning en de ontwikkeling van de woningmarkt in de komende maanden. Zo kunt u samen met ons de beste strategie bepalen voor de verkoop van uw woning en weten op welk moment u uw pand het best kunt verkopen. Daarnaast krijgt u inzicht in eventuele verbeterpunten voor uw woning voordat het verkooptraject wordt opgestart, kent u de kosten van het verkooptraject en heeft u kennisgemaakt met Vollenbroek Makelaars en de mensen achter het bedrijf.

  • U weet de waarde van uw woning.
  • U kunt inschatten wat de vraag naar dit type huis zal zijn.
  • U krijgt zicht op de ontwikkeling van de woningmarkt in de komende maanden.
  • U kent de beste strategie voor de verkoop van uw woning.
  • U weet op welk moment u uw pand het best kunt verkopen.
  • U weet wat er nog te verbeteren is aan het huis voordat het verkooptraject wordt opgestart
  • U kent de kosten van het verkooptraject.
  • U heeft Vollenbroek Makelaars en de mensen achter het bedrijf leren kennen.
hero-image

Ontdek de voordelen van een waardebepaling voor uw woning

Vollenbroek makelaars

Wilt u uw huis verkopen? Of bent u om een andere reden geïnteresseerd in de actuele waarde van uw woning? Nodig ons dan eens uit voor een vrijblijvende waardebepaling.

Een van onze makelaars komt bij u langs voor een berekening en geeft u advies over een eventuele verkoopstrategie. Daarna bepaalt u pas of u met ons wilt samenwerken. Aan de vrijblijvende waardebepaling zijn dus geen kosten en geen verplichtingen verbonden. Uiteraard hebben onze afspraken een vertrouwelijk karakter.

Zo’n afspraak is kosteloos, maar levert u  wel veel op.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.