Vollenbroek
hero-image

Woning verkopen?

Waardebepaling

Wilt u uw huis verkopen? Of bent u om een andere reden geïnteresseerd in de actuele waarde van uw woning? Nodig ons dan eens uit voor een vrijblijvende waardebepaling.

  Onze waardebepaling geeft u een realistisch beeld van uw woning

  Een waardebepaling is een belangrijke stap bij het aan- of verkopen van een woning. Bij Vollenbroek helpen wij u graag om de waarde van uw woning te bepalen op een nauwkeurige en betrouwbare manier. Onze ervaren makelaars maken gebruik van de nieuwste technieken en hun kennis van de lokale vastgoedmarkt om tot een realistische waardebepaling te komen. Dit geeft u een goed inzicht in de waarde van uw woning en helpt u bij het maken van de beste beslissingen.

  KORT SAMENGEVAT

  Wat krijgt u voor een waardebepaling bij ons?

  Vollenbroek

  Een waardebepaling van uw woning bij Vollenbroek Makelaars biedt u tal van voordelen. Niet alleen krijgt u een realistische inschatting van de waarde van uw woning, maar ook inzicht in de vraag naar uw type woning en de ontwikkeling van de woningmarkt in de komende maanden. Zo kunt u samen met ons de beste strategie bepalen voor de verkoop van uw woning en weten op welk moment u uw pand het best kunt verkopen. Daarnaast krijgt u inzicht in eventuele verbeterpunten voor uw woning voordat het verkooptraject wordt opgestart, kent u de kosten van het verkooptraject en heeft u kennisgemaakt met Vollenbroek Makelaars en de mensen achter het bedrijf.

  • U weet de waarde van uw woning.
  • U kunt inschatten wat de vraag naar dit type huis zal zijn.
  • U krijgt zicht op de ontwikkeling van de woningmarkt in de komende maanden.
  • U kent de beste strategie voor de verkoop van uw woning.
  • U weet op welk moment u uw pand het best kunt verkopen.
  • U weet wat er nog te verbeteren is aan het huis voordat het verkooptraject wordt opgestart
  • U kent de kosten van het verkooptraject.
  • U heeft Vollenbroek Makelaars en de mensen achter het bedrijf leren kennen.

  Bekijk ons aanbod

  Verkocht

  Sterksel

  Dreef 2

  Woonoppervlak 259 m2
  Perceel 3430 m2

  Veldhoven

  De Scheerder 27

  Woonoppervlak 310 m2
  Perceel 1502 m2

  Eindhoven

  Willem Jan Jonkerlaan 3

  Woonoppervlak 145 m2
  Perceel 600 m2

  Leende

  Schoolstraat 2

  Woonoppervlak 62 m2

  Son en breugel

  Juralaan 27

  Woonoppervlak 293 m2
  Perceel 1482 m2
  Verkocht

  Veldhoven

  Abdijtuinen 712

  Woonoppervlak 148 m2

  Eindhoven

  Vondellaan 15

  Woonoppervlak 131 m2
  Perceel 250 m2
  Verkocht

  Leende

  Schoolstraat 2

  Woonoppervlak 51 m2
  Verkocht

  Mierlo

  Goorsedijk 57

  Woonoppervlak 230 m2
  Perceel 12620 m2

  Nuenen

  Lieshoutseweg 45

  Woonoppervlak 329 m2
  Perceel 111550 m2
  house

  Dit zeggen klanten over onze waardebepaling

  star star star star star

  "Ik had geen betere makelaar kunnen vinden dan Vollenbroek. Hun expertise en persoonlijke aanpak gaven me de geruststelling en het vertrouwen dat ik nodig had bij het verkopen van mijn woning. Ze namen de tijd om naar mijn wensen te luisteren en zorgden ervoor dat het proces soepel verliep. Bedankt Vollenbroek!"

  Beukenlaan 7

  star star star star star

  "Ik kan Vollenbroek van harte aanbevelen voor iedereen die een betrouwbare en persoonlijke service zoekt bij het kopen of verkopen van een woning. Het team is deskundig, oplossingsgericht en heeft oog voor detail. Dankzij hun hulp heb ik mijn droomhuis kunnen vinden en ben ik zeer tevreden met het resultaat."

  Beekstraat 22

  star star star star star

  "Dankzij de uitgebreide service en deskundige begeleiding van Vollenbroek ben ik erin geslaagd om mijn droomhuis te vinden. Ze waren altijd beschikbaar voor vragen en gaven me goed advies gedurende het hele proces. Ik zou Vollenbroek zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare makelaar."

  Vinklaan 9

  star star star star star

  "Ik heb Vollenbroek ingeschakeld voor de verkoop van mijn woning en ben zeer tevreden over hun dienstverlening. Het team was deskundig, betrokken en zorgde voor een vlotte afhandeling van de verkoop. Hun persoonlijke aanpak en maatwerk hebben mij enorm geholpen. Zeker een aanrader!"

  Wolfswinkel 6

  hero-image

  Ontdek de voordelen van een waardebepaling voor uw woning

  Vollenbroek makelaars

  Wilt u uw huis verkopen? Of bent u om een andere reden geïnteresseerd in de actuele waarde van uw woning? Nodig ons dan eens uit voor een vrijblijvende waardebepaling.

  Een van onze makelaars komt bij u langs voor een berekening en geeft u advies over een eventuele verkoopstrategie. Daarna bepaalt u pas of u met ons wilt samenwerken. Aan de vrijblijvende waardebepaling zijn dus geen kosten en geen verplichtingen verbonden. Uiteraard hebben onze afspraken een vertrouwelijk karakter.

  Zo’n afspraak is kosteloos, maar levert u  wel veel op.

  Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.