Vollenbroek
Vollenbroek

Niet te koop, toch verkocht!

Stille verkoop is een verkoopvorm waarbij de verkoper er voor kiest de woning niet, of nog niet, in de publieke verkoop te zetten. Dat betekent meestal geen Funda, geen Facebook en ook geen bord in de tuin. Het huis is wel te koop en meestal is er ook documentatie beschikbaar, maar we schreeuwen het niet van de daken.

Contact opnemen

Wie wij zijn en waar wij voor staan

Deskundigheid en netwerk maken het verschil

Persoonlijke en discrete makelaardij met expertise in stille verkoop

Kandidaten die specifiek zoeken naar het betreffende type woonhuis worden hierover geïnformeerd. Ook kijkers die afhaken op vergelijkbare woningen, worden attent gemaakt op het aanbod in de stille verkoop. Met andere woorden, er worden op de achtergrond goede en slimme matches gemaakt. Met onze kennis van de bovenkant van de woningmarkt realiseren we regelmatig fantastische transacties achter de schermen. Het hebben van een groot en specifiek netwerk is daarbij van doorslaggevend belang.

KORT SAMENGEVAT

Dit houd een stille verkoop bij ons in.

Vollenbroek

Onze stille verkoop dienst biedt persoonlijke en discrete verkoop van uw woning, met toegang tot ons exclusieve netwerk van potentiële kopers. Wij adviseren u over de beste verkoopstrategie voor uw specifieke situatie en begeleiden het verkoopproces achter de schermen. U kunt de markt verkennen zonder uw woning direct aan te bieden en wij hebben een hoog succespercentage van verkooptransacties in stille verkoop.

  • Persoonlijke en discrete verkoop van uw woning
  • Toegang tot een exclusief netwerk van potentiële kopers
  • Mogelijkheid om uw woning op de markt te brengen zonder de gebruikelijke verkoopkanalen te gebruiken
  • Advies over de beste verkoopstrategie voor uw specifieke situatie
  • Deskundige begeleiding van het verkoopproces achter de schermen
  • Mogelijkheid om de markt te verkennen zonder uw woning direct aan te bieden
  • Groot succespercentage van verkooptransacties in stille verkoop
hero-image

Ontdek de mogelijkheden van stille verkoop met Vollenbroek Makelaars

Vollenbroek makelaars

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van stille verkoop of bent u geïnteresseerd in ons huidige aanbod? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder. Klik hieronder om ons een bericht te sturen of bel ons voor meer informatie.