EN NL

Vollenbroek
Vollenbroek

Uw vertrouwen waar

Al 40 jaar meer dan makelaar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut sit amet elit tristique

Over ons

Kopen en verkopen kan iedereen.

Wij leven én bewegen mee.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc scelerisque enim nec bibendum porttitor. Aliquam erat volutpat. Suspendisse ultrices eros sed neque tempus, a sollicitudin ipsum tempus. Nulla luctus ex libero, sit amet aliquet ante efficitur sed.

Woonstijl

Jouw wens 
is onze klus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam laoreet felis sed lorem maximus, sit amet lobortis elit pretium. Nunc tincidunt in justo ac luctus.

hero-image

Very Important Buyer

Ben jij onze VIB?

(very Important buyer)

Op zoek naar een leuk huis? Laat ons dan in een persoonlijk gesprek weten wat je zoekt en wat je belangrijk vindt aan je nieuwe huis.

hero-image

De cijfers

Uw vertrouwen bewezen waard

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean a dui turpis.

hero-image

BEOORDEELD MET EEN

house

De cijfers

Uw vertrouwen bewezen waard

star star star star star

"Dankzij de uitgebreide service en deskundige begeleiding van Vollenbroek ben ik erin geslaagd om mijn droomhuis te vinden. Ze waren altijd beschikbaar voor vragen en gaven me goed advies gedurende het hele proces. Ik zou Vollenbroek zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare makelaar."

Vinklaan 9

star star star star star

"Ik had geen betere makelaar kunnen vinden dan Vollenbroek. Hun expertise en persoonlijke aanpak gaven me de geruststelling en het vertrouwen dat ik nodig had bij het verkopen van mijn woning. Ze namen de tijd om naar mijn wensen te luisteren en zorgden ervoor dat het proces soepel verliep. Bedankt Vollenbroek!"

Beukenlaan 7

star star star star star

"Ik kan Vollenbroek van harte aanbevelen voor iedereen die een betrouwbare en persoonlijke service zoekt bij het kopen of verkopen van een woning. Het team is deskundig, oplossingsgericht en heeft oog voor detail. Dankzij hun hulp heb ik mijn droomhuis kunnen vinden en ben ik zeer tevreden met het resultaat."

Beekstraat 22

star star star star star

"Ik heb Vollenbroek ingeschakeld voor de verkoop van mijn woning en ben zeer tevreden over hun dienstverlening. Het team was deskundig, betrokken en zorgde voor een vlotte afhandeling van de verkoop. Hun persoonlijke aanpak en maatwerk hebben mij enorm geholpen. Zeker een aanrader!"

Wolfswinkel 6

hero-image
house
hero-image

Contact

Waar kunnen we je mee helpen?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed elit arcu, volutpat ut scelerisque.